l

Web design

Web design este mai mult decat o aplicatie

Dezvoltam atat site-uri web simple cat si aplicatii complexe, in functie de nevoile clientilor.

Echipa noastra de specialisti foloseste cele mai performante tehnologii la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga cat mai multi vizitatori.
Site-urile cu web design modern si cu viteza de incarcare rapida pot face diferenta pentru utilizatori, generand achizitia de produse, contracte si implicit crestea de business. 

Noi avem cunostintele necesare si suntem specializati in dezvoltarea site-urilor WEB de prezentare a activitatii, de vanzare a produselor sau a serviciilor proprii, precum si in dezvoltarea de aplicatii web complexe.

Servicii-webdesign-consultanta-it-support-tehnic - promovare online -
Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online

Intrebari frecvente

Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online - servicii it

Chiar daca afacerea ta este una mica sau nu, ai nevoie de un web site pentru a crea o imagine si credibilitate, ceea ce ajuta la notorietatea afacerii tale. Poti beneficia de promovare si publicitate ieftina in permanenta si de asemenea poti concura cu cei din domeniul tau care cel mai probabil sunt deja online.

Pretul difera in functie de complexitatea site-ului dorit. Acesta depinde de mai multi factori precum timpul de executie, web design ul ales, serviciile aditionale adaugate in site ( SEO, continut text, imagini editate, platforma aleasa si multe altele). Intotdeauna gasim o varianta potrivita in functie de bugetul alocat, trebuie doar sa ne contactezi.

Implicarea ta va fi direct proportionala cu pachetul ales. Pentru varianta STANDARD, vom lucra impreuna la planificarea obiectivelor proiectului, la web design, grafica si la continutul site-ului ( vom avea nevoie de text si imagini). Daca optezi pentru pachetul PLATINUM, echipa noastra se va ocupa de toate aspectele mentionate mai sus.

Durata de dezvoltare a unui site depinde de complexitatea acestuia. Poate dura o saptamana sau chiar cateva luni, in functie de marimea acestuia, de web design ul si continutul ales, de serviciile adiacente si de rapiditatea feedback-ului tau.

Pasi pentru o colaborare de succes

Oferim servicii profesionale de design web si mentenanta IT la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga mai multi vizitatori si sa le mentina atentia.

01

Strategie

02

Planificare

03

Design

04

Dezvoltare

05

Testare si Lansare

Pasi pentru o colaborare de succes

Oferim servicii profesionale de design web si mentenanta IT la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga mai multi vizitatori si sa le mentina atentia.

01 Strategie

02 Planificare

03 Design

04 Dezvoltare

05 Testare si Lansare

Pachete servicii WEB

Am grupat serviciile noastre in 3 pachete web pentru a-ti fi mai usor sa alegi exact serviciile de care ai nevoie.
Daca cerintele proiectului tau nu se incadreaza in niciun pachet, nu iti face griji! Ne adaptam in totalitate la cerintele tale si oferim solutia potrivita.

Standard

Premium

Platinum

Obtine o oferta pentru
proiectul tau

Trimite-ne cerintele tale pentru proiectul dorit.
Noi vom analiza specificatiile primite si vom reveni cu o oferta pe masura.

Ce spun clientii despre noi

Cele mai noi
proiecte

Daca vrei un site nou, modern si rapid pentru era in care traim, hai sa discutam despre proiectul tau, iar noi iti garantam ca esti pe maini bune!