l

Servicii IT

Servicii IT complete

Oferim servicii it profesionale complete pentru promovarea afacerilor in mediul online. Totodata, echipa noastra ofera suport tehnic pentru o desfasurare cat mai buna a activitatilor de zi cu zi de la birou.

Dezvoltam atat site-uri web simple cat si aplicatii complexe, in functie de nevoile clientilor.

Marketingul Online reprezinta solutia pentru o buna vizibilitate in mediul online, iar noi folosim canalele potrivite.

Optimizarea motoarelor de cautare este cheia succesului pentru un site. Primele rezultate sunt cele mai bune.

Oferim suportul informational necesar pentru a obtine avantaje in fata competitiei. Identificam solutiile adecvate cerintelor pietei.

Oferim solutii creative pentru identitatea vizuala a oricarui brand la inceput de drum (sigla, grafica, design, template-uri si multe altele).

Probleme cu Windowsul? Nu mai merge imprimanta sau a picat internetul? Suntem aici pentru a rezolva toate problemele.

Intrebari frecvente pentru servicii IT

Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online - servicii it

Noi ne vom ocupa de achizitia echipamentelor IT. Serviciul nostru de consultanta it contine recomandarea mai multor variante de produse si cumpararea acestora dupa ce stabilim impreuna care este cea mai potrivita.

Noi ne vom ocupa atat de achizitia echipamentelor cat si de instalarea acestora. Avem rolul de a va ajuta sa gasiti produse de calitate si de a intelege cum sa le folositi. 

Pentru orice neclaritate legata de consultanta IT va stam la dispozitie. Nu exista intrebari bune sau rele, gasim raspunsuri potrivite pentru toate neintelegerile. 

Protectia datelor este foarte importanta pentru noi. Daca hard disk-ul si integritatea datelor sunt in stare buna, atunci cu siguranta acestea vor fi salvate. Altfel vom incerca sa gasim cele mai bune optiuni pentru protejarea lor.

Chiar daca afacerea ta este una mica sau nu, ai nevoie de un web site pentru a crea o imagine si credibilitate, ceea ce ajuta la notorietatea afacerii tale. Poti beneficia de promovare si publicitate ieftina in permanenta si de asemenea poti concura cu cei din domeniul tau care cel mai probabil sunt deja online.

Pretul difera in functie de complexitatea site-ului dorit. Acesta depinde de mai multi factori precum timpul de executie, web design ul ales, serviciile aditionale adaugate in site ( SEO, continut text, imagini editate, platforma aleasa si multe altele). Intotdeauna gasim o varianta potrivita in functie de bugetul alocat, trebuie doar sa ne contactezi.

Implicarea ta va fi direct proportionala cu pachetul ales. Pentru varianta STANDARD, vom lucra impreuna la planificarea obiectivelor proiectului, la web design, grafica si la continutul site-ului ( vom avea nevoie de text si imagini). Daca optezi pentru pachetul PLATINUM, echipa noastra se va ocupa de toate aspectele mentionate mai sus.

SEO provine din limba engleza (Search Engine Optimization) si se traduce prin Optimizare pentru motoare de cautare. Serviciile de optimizare SEO au ca obiectiv o buna indexare a paginilor web de catre motoarele de cautare si plasarea cat mai sus in listele de rezultate generate de acestea.

Cu cat o pagina este mai bine optimizata cu atat cresc sansele ca aceasta sa fie pozitionata in primele rezultate generate de motoarele de cautare.

Pentru mai multe informatii despre optimizare SEO aceseaza pagina de wikipedia.

Echipa noastra monitorizeaza constant aparitia noilor tehnologii si suntem dornici sa le implementam in proiectele pentru care lucram. Folosim tehnologii moderne care permit sa livreze pagini accesibile pe toate browserele (Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Firefox, Opera) disponibile pe desktop,tableta si telefon.

CMS provine din limba engleza (Content Management System) si se traduce prin Sistem de administrare a continutului. CMS este un sistem software creat pentru automatizarea cat mai deplina a gestiunii conținutului, in special a site-urilor web.

Pentru mai multe informatii acesati pagina de wikipedia.

Cand esti la inceput si esti foarte entuziasmat sa lanzezi o data, sa iti vada lumea produsele si sa le indrageasca pe loc trebuie sa ai grija sa nu te lovesti de extreme: fie nu se acorda atentie brandingului deloc, fie se forteaza sa se faca alegerile perfecte pentru logo, culori sau personalizarea design-ului temei.

Din cauza acestora se pierde timp si ar trebui sa ti cont de urmatoarele aspecte:

-  Ce face firma ta sa fie unica si de ce?

-  Foloseste 3 cuvinte pentru a-ti descrie brandul.

-  Care este misiunea ta? Care sunt valorile tale?

-  Cine este clientul tau ideal si care sunt nevoile acestuia?

-  Cine sunt competitorii tai si ce branduri au?

Cand iti alegi numele si domeniul iti recomandam sa fi atent la urmatoarele aspecte:

-  Alege un nume scurt si usor de pronuntat - acestea ar trebui sa reflecte brandul si produsul pe care il oferi.

-  Evita numele lungi, pe care trebuie sa le desparti prin cratima in domeniu.

-  Nu adauga anul in numele domeniului

-  Incearca sa introduci ceea ce faci in nume - poti sa alegi un nume care sa reflecte tehnica pe o folosesti, un beneficiu sau chiar tipul de produs.

Iti recomandam cateva aspecte de care sa ti cont atunci cand ceri un logo pentru afacerea ta:

-  Unde va fi folosit - vrei sa apara pe toate produsele pe care le vinzi sau il faci doar pentru site? Costurile variaza in functie de cate logo-uri ai nevoie.

-  Testeaza logo-ul in contextul in care il vei folosi (site, produse, materiale publicitare).

-  Atrage atentia cu putina culoare - poti adauga o pata de culoare in numele brandului.

-  Nu adauga anul in logo

-  Logo-ul ar trebui sa fie reprezentativ pentru brandul si pentru produsele pe care le comercializezi.

In ultima perioada, strategiile de marketing au devenit din ce in ce mai complexe. Din dorinta de a tine pasul cu cele mai noi tehnici de promovare online,  a aparut pe piata o cerere pentru servicii profesionale de marketing digital.

Intreaga echipa de specialisti in marketing are ca scop sa te ajute sa-ti cresti rentabilitatea investitiei, sa-ti promoveze afacerea si sa contribuie la fidelizarea clientilor.

Tacticile utilizate variaza in functie de strategiile alese, de bugetul disponibil, de tipul de afacere si de intervalul de timp alocat campaniilor de publicitate.

Pentru mai multe detalii despre publicitatea online acceseaza pagina de wikipedia.

Poate fi o provocare sa stii cand ai nevoie de serviciile unui specialist. Pentru ca serviciile nu sunt gratuite, s-ar putea sa fi reticient in a avea incredere intr-un strain.

In functie de nevoile business-ului tau, daca privesti in perspectiva, vei vedea ca lucru cu specialistii in marketing digital duce la noi oportunitati de crestere. De asemenea, te poate elibera de o cantitate considerabila de timp pentru a te concentra pe alte aspecte.

Daca simti ca ti-e greu sa tii pasul cu nevoile de promovare ale firmei tale, acum este timpul sa explorezi ce optiuni iti oferim noi.

In ultima perioada, zona de marketing online a crescut semnificativ si continua sa creasca. Aceasta crestere arata cat este de important sa ai in plan sa colaborezi cu oameni profesionisti pentru business-ul tau.

Vezi cateva aspecte pe care ti le poate oferi o agentie de marketing digital:

-  Promovare de calitate pentru afacerea ta

-  O imagine solida in mediul online cu care poti sa iesi in evidenta

-  Campanii de marketing inovative, optimizate

-  Acces la cele mai noi tehnologii si instrumete de marketing

-  Cresterea numarului de vanzari

-  Costuri mici pe termen lung

-  O vedere in perspectiva

In general, un parteneriat cu o agentie de publicitate se intinde pe o perioada indelungata. Echipa foloseste mai multe canale digitale pentru a-ti promova produsele si serviciile comerciale si va avea nevoie de timp pentru a-ti cunoaste business-ul cat mai bine.

Se va face un audit al prezentei online pentru a intelege cat de bine functioneaza afacerea ta in mediul online. O data ce avem o imagine clara despre identitatea afacerii tale, vom implementa un plan de promovare specific profilului tau.

Suportul tehnic se refera la serviciile pe care organizatiile le frunizeaza utilizatorilor de produse sau servicii tehnologice. Asistenta tehnica poate fi furnizata prin telefon, e-mail, chat live, site web sau prin orice instrument prin care utilizatorii pot inregistra un incident.

Pentru alte informatii legate de suportul tehnic puteti accesa pagina de wikipedia.

Se poate beneficia de suport tehnic pentru orice tip de serviciu ales, chiar daca este inclus sau nu in pachetul ales. Pachetele se pot customiza in functie de nevoile fiecaruia.

Obtine o oferta pentru
proiectul tau

Trimite-ne cerintele tale pentru proiectul dorit.
Noi vom cerceta specificatiile primite si vom reveni cu o oferta pe masura.