l

Optimizare SEO

Optimizare SEO pentru ca afacerea ta
sa fie prima

Daca business-ul tau nu este situat printre primele rezultate din Google, Facebook, Insta sau alte surse de promovare, nu existi!

Optimizarea motoarelor de cautare este cheia succesului pentru site-ul web. Primele rezultate sunt cele mai relevante.
Motoarele de cautare actualizeaza permanent rezultatele si algoritmii in asa fel incat sa se afiseze cele mai relevante site-uri. Echipa noastra stie exact ce trebuie sa faci pentru a aparea in primele rezultate de cautari adevacte business-ului tau cu servicii de optimizare seo de calitate.
Folosim solutii performante de SEO prin intermediul celor mai avansate tehnici de optimizare pentru motoarele de cautare.

Servicii-webdesign-consultanta-it-support-tehnic - promovare online -
Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online

Intrebari frecvente

Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online - servicii it

SEO provine din limba engleza (Search Engine Optimization) si se traduce prin Optimizare pentru motoare de cautare. Serviciile de optimizare SEO au ca obiectiv o buna indexare a paginilor web de catre motoarele de cautare si plasarea cat mai sus in listele de rezultate generate de acestea.

Cu cat o pagina este mai bine optimizata cu atat cresc sansele ca aceasta sa fie pozitionata in primele rezultate generate de motoarele de cautare.

Pentru mai multe informatii despre optimizare seo aceseaza pagina de wikipedia.

Echipa noastra monitorizeaza constant aparitia noilor tehnologii si suntem dornici sa le implementam in proiectele pentru care lucram. Folosim tehnologii moderne care permit sa livreze pagini accesibile pe toate browserele (Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Firefox, Opera) disponibile pe desktop,tableta si telefon.

CMS provine din limba engleza (Content Management System) si se traduce prin Sistem de administrare a continutului. CMS este un sistem software creat pentru automatizarea cat mai deplina a gestiunii conținutului, in special a site-urilor web.

Pentru mai multe informatii acesati pagina de wikipedia.

Pasi pentru o colaborare de succes

Oferim servicii profesionale de design web si mentenanta IT la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga mai multi vizitatori si sa le mentina atentia.

01

Strategie

02

Planificare

03

Design

04

Dezvoltare

05

Testare si Lansare

Pasi pentru o colaborare de succes

Oferim servicii profesionale de design web si mentenanta IT la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga mai multi vizitatori si sa le mentina atentia.

01 Strategie

02 Planificare

03 Design

04 Dezvoltare

05 Testare si Lansare

Pachete servicii WEB

Am grupat serviciile noastre in 3 pachete web pentru a-ti fi mai usor sa alegi exact serviciile de care ai nevoie.
Daca cerintele proiectului tau nu se incadreaza in niciun pachet, nu iti face griji! Ne adaptam in totalitate la cerintele tale si oferim solutia potrivita.

Standard

Premium

Platinum

Obtine o oferta pentru
proiectul tau

Trimite-ne cerintele tale pentru proiectul dorit.
Noi vom analiza specificatiile primite si vom reveni cu o oferta pe masura.

Ce spun clientii despre noi

Cele mai noi
proiecte

Daca vrei un site nou, modern si rapid pentru era in care traim, hai sa discutam despre proiectul tau, iar noi iti garantam ca esti pe maini bune!