l

Despre noi

AGA-Consulting-Partners-web-design-consultanta-it-logo-pachete de servicii IT - mentenanta it - companie it

Noi suntem o echipa
de profesionisti IT

Suntem o companie IT specializata atat in crearea profesionista de site-uri web, cat si in oferirea suportului tehnic necesar oricarei companii in vederea desfasurarii activiatilor de zi cu zi.

Echipa noastra monitorizeaza constant aparitia noilor tehnologii si suntem dornici sa le implementam in proiectele pentru care lucram. Oferim mentenanta tehnica si cautam solutii pentru toate tipurile de probleme IT.
De asemenea, dezvoltam site-uri web in totalitate, de la realizarea designului pana la elaborarea utilizabilitatii. Abordarea fiecarui proiect nou este individuala si tratam fiecare client in mod egal, indiferent de marimea companiei si de bugetul acesteia.

0 +
Ani de experienta
0 +
Clienti multumiti
0 +
Proiecte de succes
0 +
Colaboratori

INOVATIE si CREATIVITATE

Ne-am angajat sa folosim cunostinte bazate pe fapte, nu pe vorbe. Pasiunile noastre
pentru tehnologie si inovatie va vor ajuta sa dominati concurenta.

De ce sa ne alegi pe noi

Suntem flexibili. Oferim solutii profesionale complete pentru  mediul online (branding, web development, marketing online),
precum si suport tehnic la client, consultanta si altele.

Experienta

Anii de lucru in acest domeniu sunt un indicator excelent pentru companiile care au incredere in noi. Suntem o companie IT care lucreaza cu diverse tehnologii si avem experienta necesara pentru a dezvolta solutii unice care sa raspunda nevoilor clientilor.

Echipa puternica

O echipa excelenta de oameni profesionisti, gata sa va ajute sa implementati toate ideile, in cel mai bun mod posibil. Suntem compania IT de incredere pentru mai multe societati din Romania cu cifre de afaceri de milioane de euro.

Solutii ideale

Abordare individuala a proiectului dumneavoastra si solutiile flexibile oferite de noi va vor ajuta sa implementati cu succes proiectul pe care il vizati. Suntem deschisi si cautam mereu solutii noi la problemele clientilor. 

Proiectele noastre

Am livrat cu succes numeroase proiecte in online si suntem furnizorul de servicii IT de incredere pentru mai multe societati din Romania cu cifre de afaceri de milioane de euro.

Obtine o oferta pentru
proiectul tau

Trimite-ne cerintele tale pentru proiectul dorit.
Noi vom cerceta specificatiile primite si vom reveni cu o oferta pe masura.