l

Consultanta IT

Consultanta IT
rapida si eficienta

Noi rezolvam problemele cu tehnologia in timp ce tu te focusezi pe dezvoltarea afacerii.

Oferim consultanta IT necesara pentru a obtine avantaje in fata competitiei. Identificam cele mai adecvate solutii si va oferim suport informatic.
IT-ul este foarte important in orice companie, iar noi stim cat stres iti poate aduce echipamentul IT atunci cand nu funtioneaza in mod corespunzator. Acesta este unul dintre motivele pentru care a devenit misiunea noastra sa venim in sprijin cu suport tehnic si alte servicii eficiente pentru compania ta.

Va ajutam prin preluarea managmentului IT de zi cu zi a echipamentelor voastre, asigurandu-ne ca acestea functioneaza fara complicatii. Daca sunt probleme noi actionam inainte de a cauza timpi morti pentru business si ne asiguram ca toate datele si sistemele raman in siguranta, iar tu ai mai mult timp sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

Servicii-webdesign-consultanta-it-support-tehnic - promovare online -
Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online

Intrebari frecvente

Servicii IT - webdesign - consultanta IT - suport tehnic - branding si logo - promovare online - servicii it

Noi ne vom ocupa de achizitia echipamentelor IT. Serviciul nostru de consultanta IT contine recomandarea mai multor variante de produse si cumpararea acestora dupa ce stabilim impreuna care este cea mai potrivita.

Noi ne vom ocupa atat de achizitia echipamentelor cat si de instalarea acestora. Avem rolul de a va ajuta sa gasiti produse de calitate si de a intelege cum sa le folositi. 

Pentru orice neclaritate legata de consultanta IT va stam la dispozitie. Nu exista intrebari bune sau rele, gasim raspunsuri potrivite pentru toate neintelegerile. 

Protectia datelor este foarte importanta pentru noi. Daca hard disk-ul si integritatea datelor sunt in stare buna, atunci cu siguranta acestea vor fi salvate. Altfel vom incerca sa gasim cele mai bune optiuni pentru protejarea lor.

Pasi pentru o colaborare de succes

Oferim servicii profesionale de design web si mentenanta IT la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga mai multi vizitatori si sa le mentina atentia.

01

Achizitie
echipamente

02

Configurare
dispozitive

03

Mentenanta

04

Solutionarea
problemei

05

Reinnoire
produse

Pasi pentru o colaborare de succes

Oferim servicii profesionale de design web si mentenanta IT la tarife accesibile pentru a va ajuta afacerea sa atraga mai multi vizitatori si sa le mentina atentia.

01 Achizitie
echipamente

02 Configurare dispozitive

03 Mentenanta

04 Solutionarea problemei

05 Reinnoirea produselor

Pachete servicii si mentenanta IT

Serviciile noastre de asistenta tehnica si mentenanta IT sunt grupate in 3 pachete pentru a-ti fi mai usor sa alegi exact serviciile de care ai nevoie. 
Bineinteles, oferim si solutii custom, care nu se regasesc in niciunul din pachetele de mai jos.

Standard

Premium

Platinum

Preturile variaza in functie de numarul de calculatoare/angajati. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiect si noi venim cu solutia!
Deplasarile fizice sunt valabile momentan pentru companiile din Bucuresti si Ilfov.

Obtine o oferta pentru
proiectul tau

Trimite-ne cerintele tale pentru proiectul dorit.
Noi vom analiza specificatiile primite si vom reveni cu o oferta pe masura.

Ce spun clientii despre noi

Cele mai noi
proiecte

Daca vrei un site nou, modern si rapid pentru era in care traim, hai sa discutam despre proiectul tau, iar noi iti garantam ca esti pe maini bune!